Az e-mailen keresztüli online tanácsadás alkalmas rá, hogy levélben fogalmazza meg és megossza mindennapi életvezetési nehézségeit, konfliktusait legyen az munkahelyi, párkapcsolati, családi, illetve szerhasználattal, függőségekkel kapcsolatos. A tanácsadás segíthet rálátni az adott élethelyzetre, átgondolni a cselekvési lehetőségeket és szakembert keresni, ha személyes találkozás szükséges. E-mail küldéséhez a lent található szövegdobozba írhatja üzenetét, majd adja meg azt a címet, amelyre a válasz üzenetet küldhetjük – erre a célra létrehozható egy külön e-mail cím is.

Levelére 7 napon belül válaszolunk.

 

Mire nem alkalmas a levelezés?

A levelezés nem alkalmas kríziskezelésre. Ebben az esetben személyes találkozást egyeztethet elérhetőségeinken (https://www.mi-ertunk.hu/elerhetosegek/) illetve ajánljuk a következő segélyvonalakat:

  • Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok: 116-123
  • Kék vonal (gyermek- és ifjúsági telefonszolgálat): 116-111

 

Az online-tanácsadás, anonim (névtelen), ingyenes és titoktartási kötelezettség által védett. Levelére segítő szakember válaszol, bizalmas információt nem adunk ki, harmadik fél nem látja a levelezést. A megosztott információk alapján csak olyan adatokat őrzünk meg, melyek nem alkalmasak a személyazonosság azonosítására.

Örülünk, hogy megtisztel minket bizalmával.

    Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, melyre a Google Adatkezelési Szabályzata és Általános Szerződési Feltételei vonatkoznak.